Monday, May 20, 2013

Pelamin

Memandangkan aku ni jenis yang suka simple thingy, pelamin akad nikah / sanding pun haruslah sesimple yang boleh.

actually, aku tak mahu bersanding. tapi Mak cakap, dia nak jugak tengok aku naik pelamin. hmm.sanding bukanlah satu keperluan sebenarnya. tapi baiklah..Mak punya pasal..anakanda ikutkan sahaja.

warna kegemaran aku adalah purple. tapi tema wedding kali ni adalah peach dan pastel. warna-warna yang lembut. majlis bertandang nanti, In Sha Allah bertemakan purple. jyeah! dapat jugak warna purple.

Bercakap pasal pelamin ni, aku mahukan pelamin yang sangat minima hiasannya. tak mahu yang crowded. yang sedap mata memadang. tak mahulah nanti elok-elok nak jadikan macam taman, last-last jadi hutan simpan pulak. tak boleh...tak boleh..

Jadi, aku shorlisted'kan gambar-gambar pelamin yang aku rasakan relevan dengan tema less is more aku. ni sekadar contoh sahaja. aku punya nanti tak tahu lah jadinya macam mana. entah-entah main belasah je apa yang ada dekat rumah tu.

oh! btw, aku sukakan pelamin yang no 1 dan 2. ada yang kata aku out dated sbb sukakan pelamin yang pakai stand je ni. tapi peduli ape aku!poyo tak aku?poyo kan....

sumber
sumber

sumber

sumber

No comments :

Post a Comment