Sunday, May 19, 2013

Kad Undangan Ke Majlis Perkahwinan

Kad kahwin dah siap.
In Sha Allah, dah boleh diedarkan.

Aku suka benda yang simple. so, aku decided untuk tempah kad kahwin yang paling simple.
tak perlu ayat-ayat atau madah-madah berhelah. sebab aku tahu, orang tak baca jugak ayat-ayat tu.
cukup sekadar nama, tarikh, alamat dan pelan lokasi majlis.

Tak cantik pun tak apa, janji orang boleh baca. nanti orang buang jugak.
susunan ayat dan perkataan dalam kad tu aku create sendiri. tapi design'nya dibuat oleh kadkadkahwin.com. di Bandar Baru Bangi.

Tempah 1500 pcs sahaja.

Nah, silakan hadir bagi anada yang berkelapangan. Majlis akan diadakan pada 03 Jun 2013 (Isnin).
Akad Nikah pada 02 Jun 2013 (Ahad-selepas Isyak)


till then. daa..

No comments :

Post a Comment